Welkom!

Voortgezet vrijeschoolonderwijs bij ons in de regio, dat zou prachtig zijn! Een aantal ouders als vertegenwoordigers van de 4 vrije basisscholen in Arnhem, Ede, Wageningen en Doetinchem bundelt de krachten.

Bij voldoende belangstelling en met jullie steun hopen we in september 2022 een middelbare vrijeschool in de regio Arnhem te starten!

Wil jij ook op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu hier in voor de nieuwsbrief!

Enthousiast geworden?

Kinderen in klas 3 / groep 5 of lager? En zou jij ze ook graag voortgezet vrijeschoolonderwijs willen bieden? Vul dan het online belangstellingsformulier in!

Geinteresseerd? Geïnspireerd? Vragen? Ideeën? Stuur ons dan een mailtje .

Hulp gevraagd!

We zoeken:

  • Een extra ambassadeur in Wageningen en Doetinchem. Als je in één van de andere plaatsen tussen Doetinchem en Ede woont ben je uiteraard ook welkom als ambassadeur! Qua tijdsbesteding vragen we je om 1x / 3 maanden bij de ambassadeursbijeenkomst te zijn. Voor de rest is het redelijk afhankelijk van je eigen tijd en enthousiasme (qua contact met basisscholen, ouders, het organiseren van informatie-avonden etc).
  • Een UX expert / Grafisch vormgever op ad hoc basis die kan helpen met grafische elementen en huisstijl voor onze website en andere media. Draag je dit initiatief een warm hart toe en beschik je over deze skills, je hulp wordt erg gewaardeerd!

Wil je graag meehelpen op één van de gevraagde onderwerpen? Heb je een andere vraag? Neem contact met ons op via .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *